07:10 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1530)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε «ζώνες» χωρίζονται τα κομμωτήρια στη χώρα μας. Πώς λειτουργούν στις «κόκκινες» περιοχές. Τι ισχύει για Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική.

Σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επιβολή του τρίτου lockdown στην Αττική από την Πέμπτη 11/2 έως την Κυριακή 28/2 με κλείσιμο λιανεμπορίου και σχολείων (εκτός από την ειδική αγωγή).

Όπως είπε στο διάγγελμά του ο Έλληνας πρωθυπουργός, αύριο στις 12:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα προχωρήσει σε εξειδίκευση των μέτρων περιορισμού.

Όλα στα στοιχεία συνηγορούν στο συμπέρασμα πως θα ανακοινωθεί το κλείσιμο των κομμωτηρίων αλλά και των καταστημάτων περιποίησης νυχιών στην πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν, στις «κόκκινες» περιοχές, τα κομμωτήρια λειτουργούν με προκαθορισμένο ραντεβού, ενώ το ωράριο λειτουργίας, είναι από τις 07:00 έως τις 17:00, ενώ το ίδιο ισχύει και για Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παραμένουν κλειστά.

Πάντως, στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης όπου έχουν εισέλθει σε αυστηρό lockdown, τα κομμωτήρια έχουν κατεβάσει μόνιμα ρολά.

Θέμα:
Lockdown (1530)
Tags:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αττική, κούρεμα, άνοιγμα κομμωτηρίων, κομμωτήρια, κομμωτήριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK