20:49 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1566)
0 0 0
Βρείτε μας

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες delivery και take away στην Αττική, και μετά την επιβολή του αυστηρότερου lockdown στην περιφέρεια.

Το αυστηρότερο lockdown στην Αττική δεν αναμένεται να επηρεάσει το delivery και το take away.

Αυτό επεσήμανε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων στην Αττική από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», ανέφερε ότι σε περίπτωση σκληρού lockdown στην Αττική, θα λειτουργήσουν κανονικά τόσο το delivery όσο και το take away.

Υπενθυμίζεται ότι παρά το γεγονός ότι η εστίαση παραμένει κλειστή, το delivery και το take away ισχύουν κανονικά.

Σύμφωνα και με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα lockdown, «οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και καθ' οδόν εξυπηρέτησης (drive-through) επιτρέπονται [...] χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων».

Το delivery επιτρέπεται μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. 

Υπενθυμίζεται ότι τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού τίθενται σε ισχύ από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Θέμα:
Lockdown (1566)
Tags:
lockdown, delivery, take away, εστίαση, Αττική, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK