07:03 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1530)
0 10
Βρείτε μας

Πώς θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στην Αττική από αύριο, Πέμπτη, που ξεκινά το σκληρό lockdown με τα νέα μέτρα. Τι αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε τις καταστάσεις των παραγωγών που θα εργαστούν στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με τα νέα μέτρα για το lockdown της Αττικής.

«Σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας κορoνοϊού COVID – 19 όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής θα εργάζονται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τις λίστες που θα αναρτώνται από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών» αναφέρεται σχετικά.

Ήδη αναρτήθηκαν τα σχετικά αρχεία, που αφορούν τη λειτουργία των αγορών στις 11-02-2021 και 18-02-2021 (ημέρα Πέμπτη) τα οποία μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπονται αποστάσεις των πάγκων μεταξύ τους, αλλά και «σπάσιμο» της λαϊκής σε δύο διαφορετικούς δρόμους για την αποφυγή συνωστισμού.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης για τις επιχειρήσεις τροφίμων, τις λαϊκές αγορές, τα pet shops, τα καθαριστήρια αλλά και τις υπηρεσίες τηλεφωνίας το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής:

Τις καθημερινές από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. και τα Σάββατα από 7:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ. 

Θέμα:
Lockdown (1530)
Tags:
Αθήνα, νέα μέτρα, Μέτρα, ολικό lockdown, lockdown, Αττική, λαϊκές αγορές, λαϊκές, λαϊκή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK