06:35 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1530)
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα και αυστηροποιημένα μέτρα προστασίας για τη νόσο COVID-19 είναι σε ισχύ από την Πέμπτη (11/02) στην Αττική και επηρεάζεται, έτσι, ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστοποίησε την Τετάρτη (10/02) πως οι λαϊκές αγορές στην Αττική θα λειτουργούν με νέους κανόνες, στο πλαίσιο αυστηροποιημένου lockdown στην Αττική για τη νόσο COVID-19. 

Πώς λειτουργούν πλέον οι λαϊκές αγορές στην Αττική

Η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποίησε, την Τετάρτη (10/02), τις καταστάσεις των παραγωγών που θα εργαστούν στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν για την Αττική.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται:

«Σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας κορoνοϊού COVID-19, όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής θα εργάζονται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τις λίστες που θα αναρτώνται από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών».

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπονται αποστάσεις των πάγκων μεταξύ τους, αλλά και «σπάσιμο» της λαϊκής σε δύο διαφορετικούς δρόμους για την αποφυγή συνωστισμού.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, για τις επιχειρήσεις τροφίμων, τις λαϊκές αγορές, τα pet shops, τα καθαριστήρια αλλά και τις υπηρεσίες τηλεφωνίας το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται τις καθημερινές από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. και τα Σάββατα από 7:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ..

Θέμα:
Lockdown (1530)
Tags:
Αττική, lockdown, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, λαϊκές αγορές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK