07:02 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1586)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού προβλέπουν μέγιστο αριθμό επιβατών σε ιδιωτικά οχήματα, ταξί και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με την πιθανότητα παράτασης του lockdown να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, συνεχίζονται και τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων, περιλαμβάνεται και μέγιστος αριθμός επιβατών σε οχήματα τόσο ιδιωτικά όσο και ταξί αλλά και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και πλοία.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός επιβατών

Όπως έχει ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται, προβλέπουν πως ο μέγιστος αριθμός επιβατών στα αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης αλλά και στα ταξί είναι δύο επιβάτες, εκτός του οδηγού. Αυτό σημαίνει πως συνολικά σε κάθε αυτοκίνητο θα μπορούν να βρίσκονται το πολύ μέχρι τρία άτομα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, εξαίρεση αποτελεί η μεταφορά ανήλικων παιδιών που συνοδεύονται από τους γονείς τους ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν βοήθειας.

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η πληρότητα των επιβατών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 65%.

Θέμα:
Lockdown (1586)
Tags:
μέτρα προστασίας, επιβάτες, αυτοκίνητο, ταξί, μετακίνηση, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK