21:05 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1573)
0 0 0
Βρείτε μας

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, το Σάββατο (20/02), εν μέσω αυστηροποιημένου lockdown για την ανάσχεση της νόσου COVID-19 που είναι σε ισχύ έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Παρά τα αυστηροποιημένα μέτρα προστασίας για τη νόσο COVID-19 και εν μέσω του lockdown, που ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου, οι λαϊκές αγορές τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά το Σάββατο (20/02).

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πώς λειτουργούν πλέον οι λαϊκές αγορές

Η Περιφέρεια Αττικής, ειδικότερα, δημοσιοποιεί τις καταστάσεις των παραγωγών που θα εργαστούν στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν για την Αττική. 

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται:

«Σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας κορoνοϊού COVID-19, όλοι οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής θα εργάζονται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τις λίστες που θα αναρτώνται από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών».

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπονται αποστάσεις των πάγκων μεταξύ τους, αλλά και «σπάσιμο» της λαϊκής σε δύο διαφορετικούς δρόμους για την αποφυγή συνωστισμού.

Όπως έχει ανακοινώσει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, για τις επιχειρήσεις τροφίμων, τις λαϊκές αγορές, τα pet shops, τα καθαριστήρια αλλά και τις υπηρεσίες τηλεφωνίας, το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται -τις καθημερινές- από 07:00 έως 20:30 και -τα Σάββατα- από 07:00 έως 17:30.

Θέμα:
Lockdown (1573)
Tags:
λαϊκές αγορές, Θεσσαλονίκη, Αττική, lockdown, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK