13:33 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
Infographics

Τα δεδομένα για τον κορονοϊό: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Λήψη σύντομου url
Από
0 30
Βρείτε μας
Το infographic του Sputnik για τον κορονοϊό
© Sputnik /

Όλα τα στοιχεία που έχουμε, μέχρι σήμερα, διαθέσιμα για τον κορονοϊό COVID-19 στο Infographic του Sputnik. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο, πόσο μεταδοτικός είναι ο νέος κορονοϊός, ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος ιός;

Ο κορονοϊός έχει σπείρει τον θάνατο, έχει φέρει νέα δεδομένα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και οι κυβερνήσεις των χωρών σε ολόκληρο τον πλανήτη βρίσκονται μπροστά σε πρωτοφανείς προκλήσεις που πρέπει να διαχειριστούν, χωρίς περιθώρια για λάθη.

Ενδεικτικά της κατάστασης σε όλο τον κόσμο είναι τα νούμερα: Πάνω από 22.000 νεκροί, περίπου 490.000 κρούσματα παγκοσμίως. Πάνω από 258.000 τα κρούσματα στην Ευρώπη, με τους αριθμούς των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους να αλλάζουν κάθε ώρα.

Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι ο νέος κορονοϊός εξαπλώνεται γρήγορα, όμως δεν ανήκει στους πιο επικίνδυνους ιούς. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι 3,6%.

Στο infographic του Sputnik μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δεδομένα για τον κορονοϊό που έχουμε μέχρι σήμερα: Πόσο μεταδοτικός είναι; Ποιος είναι ο πιο θανατηφόρος ιός;

Tags:
COVID-19, γιατροί, Επιστήμη, Ελλάδα, Ιταλία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ INFOGRAPHICS