03:36 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεδομένα από ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου δείχνουν αύξηση των αναζητήσεων βίντεο με πρόσφυγες και ιδίως για «γυναίκες που κυριαρχούνται από λευκούς άνδρες», φορώντας χιτζάμπ.

Μπορεί η Ευρώπη από το 2015 να είναι αντιμέτωπη με την προσφυγική κρίση αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, οι διαδικτυακές αναζητήσεις σχετικά με αυτό το είδος πορνογραφικού περιεχομένου έχουν αυξηθεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το InfoMigrants, τα δεδομένα από τον ιστότοπο ερωτικού περιεχομένου Xhamster δείχνουν αύξηση κατά 0,2% στις μηνιαίες αναζητήσεις που «αφορούσε σε πορνογραφικό υλικό με πρόσφυγες».

Με άλλα λόγια, πρόκειται για 800.000 αναζητήσεις τέτοιου πορνογραφικού περιεχομένου τον μήνα.

Ο Γιάκομπ Παστότερ, πολιτισμικός ανθρωπολόγος, σχολίασε το εξής:

«Η σεξουαλικότητα είναι ένας τρόπος να εξοικειωθείς με πράγματα που είναι ξένα προς εσένα. Προσβλέποντας σε νέα φαινόμενα από σεξουαλική γωνία καταλαβαίνουμε αυτά τα πράγματα καλύτερα. Η πορνογραφία δεν δείχνει μόνο σεξ. Οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη σύνδεση μεταξύ των σεξουαλικών πράξεων που βλέπουν και των θεμάτων της καθημερινής ζωής, όπως συμβαίνει με το πορνογραφικό περιεχόμενο με πρόσφυγες».

Όπως αναφέρεται, η πλειοψηφία της «πορνογραφίας με πρόσφυγες» αφορά «γυναίκες σε υποδουλωμένους ρόλους», δηλαδή γυναίκες που συχνά «κυριαρχούνται από λευκούς άνδρες» και φορώντας χιτζάμπ, κάτι που «συχνά θεωρείται ως φετίχ καθώς είναι ένα σύμβολο για τις γυναίκες μετανάστες εν συνόλω».

Ο Γιάκομπ Παστότερ συμπληρώνει:

«Σκεφτείτε την πιθανότητα να συναντήσετε πραγματικά μια γυναίκα πρόσφυγα, πόσο μάλλον να κάνετε σεξ με μία [δεδομένου] ότι η πλειονότητα των μεταναστών στην Ευρώπη είναι άνδρες. Είναι ακόμη λιγότερο πιθανό να συμβεί πραγματικά από ότι το κοινό πορνογραφικό κλισέ με το αγόρι διανομέα που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες για φιλοδώρημα. Αυτό είναι μόνο για την εκπλήρωση των φαντασιώσεων, και πρέπει πραγματικά να επικοινωνηθεί ως τέτοια».

Η Ελλάδα, η Ισπανία και φαίνεται να είναι οι περισσότερο πληγείσες χώρες, καθώς αποτελούν τον κύριο «ασφαλή προορισμό» για τους μετανάστες χωρίς έγγραφα, οι οποίοι φτάνουν στην Ευρώπη δια θαλάσσης, αλλά μόνο η Γερμανία καλωσόρισε σχεδόν ένα εκατομμύριο μετανάστες εν μέσω σκληρής κριτικής της «ανοιχτής συνοριακής πολιτικής» της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας της να επιλύσει έγκλημα που συνδέεται με τη μετανάστευση μετά από μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες, στην, Κολωνία κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2015.

Διαβάστε ακόμα:

Αποζημίωση 13 εκατ. δολάρια σε κοπέλες που πιέστηκαν να γυρίσουν ερασιτεχνικά πορνό - Βίντεο

Tags:
διαδίκτυο, μετανάστες, πρόσφυγες, πορνογραφία, πορνό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK