14:55 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο Γιάροσλαβ Σούρις κατέθεσε μήνυση κατά του Pornhub, μαζί με άλλους κωφούς, επειδή η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου δεν έχει υπότιτλους στα βίντεο.

Μήνυση κατά του αμερικανικού ιστοτόπου ερωτικού περιεχομένου, Pornhub, κατέθεσε ο Αμερικανός Γιάροσλαβ Σούρις για έλλειψη υποτίτλων, μιας και είναι κωφός και έτσι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα βίντεο.

Συγκεκριμένα, στη μαζική μηνυτήρια αγωγή γίνεται λόγος για παραβίαση των δικαιωμάτων στο πλαίσιο του νόμου για τους Αμερικανούς με Αναπηρία (ADA), όπως αναφέρει το TMZ.

Ειδικότερα, ο Γιάροσλαβ Σούρις αλλά και άλλοι κωφοί άνθρωποι φέρονται να υποστηρίζουν στη μήνυσή τους ότι ετοιμάζονται «να ξοδέψουν χρήματα για την premium συνδρομή», αλλά επισημαίνεται ότι το κόστος είναι ανώφελο για εκείνους χωρίς υπότιτλους εφόσον δεν μπορούν να απολαύσουν τον ήχο από τα ερωτικά βίντεο της ιστοσελίδας.

Ο Γιάροσλαβ Σούρις δήλωσε πως έχει καταθέσει την αγωγή έτσι ώστε το Pornhub να είναι πιο περιεκτικό σχετικά με τους υπότιτλους αλλά και να λάβει αποζημίωση για τις ζημίες, εφόσον στη μήνυση ανέφερε ακόμα και τους τίτλους βίντεο που του άρεσαν, όμως δεν μπορούσε να παρακολουθήσει.

Το Pornhub, πάντως, δεν έχει σχολιάσει κάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έβλεπαν Pornhub στη Νότια Καρολίνα κατά τη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος

Tags:
PornHub, μήνυση, άνδρας, κωφός, υπότιτλοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK