06:17 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αρχεία χρηστών συγκεκριμένων εφαρμογών της Google είχαν σταλεί κατά λάθος σε άλλους χρήστες, παραδέχτηκε η εταιρεία σήμερα.

Η Google έστειλε ειδοποίηση σε ορισμένους χρήστες της υπηρεσίας διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο ότι τα ιδιωτικά αρχεία τους είχαν σταλεί τυχαία σε αρχεία τρίτων για τέσσερις ημέρες τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ορισμένα βίντεο στο Google Photos εξήχθησαν εσφαλμένα σε αρχεία τρίτων χρηστών», ανέφερε το μήνυμα.

Ανέφερε ακόμη ότι μόνο λίγα βίντεο που εξήχθησαν με το Google Takeout από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου επηρεάστηκαν από το σφάλμα και το ζήτημα είχε εντοπιστεί και επιλυθεί από τότε.

«Σας συνιστούμε να προβείτε σε ακόμη μια εξαγωγή του περιεχομένου σας και να διαγράψετε την προηγούμενη εξαγωγή σας αυτήν τη στιγμή. Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκάλεσε αυτό», πρόσθεσε η εταιρεία.

Eκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας δεν έδωσε συγκεκριμένο αριθμό των ατόμων που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα, αλλά δήλωσε ότι ανέρχονται σε λιγότερο από το 0,01% όλων των χρηστών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων 9to5google.

Tags:
αποστολή, χρήστες, βίντεο, εφαρμογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK