02:06 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

Η πανδημία του κορονοϊού (COVID-19) οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στο Pornhub και ιδίως στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία.

Το κλείσιμο των καταστημάτων, η απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων και η επιβολή καραντίνας λόγω του κορονοϊού (COVID-19) έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη χρήση του διαδικτύου και -κατ' επέκταση- στην αύξηση της επισκεψιμότητας του Pornhub.

Μάλιστα, η πλατφόρμα προσφέρει το premium περιεχόμενό της δωρεάν στους κατοίκους της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Pornhub, η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 57% στην Ιταλία, κατά 38% στη Γαλλία και κατά 61% στην Ισπανία την πρώτη ημέρα διάθεσής του premium περιεχομένου. 

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι τέτοια εντυπωσιακά νούμερα «καταδεικνύουν σαφώς ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη ήταν ευτυχείς με το να έχουν περισπασμούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι».

Το Pornhub έχει δεσμευθεί να δωρίσει τα έσοδα του Μαρτίου σε νοσοκομεία και στις τρεις χώρες, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση του κορονοϊού στην Ευρώπη.

Στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα στο Pornhub κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19)
© Φωτογραφία : Pornhub
Στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα στο Pornhub κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19)

Επισημαίνεται ότι η συνολική παγκόσμια κίνηση στον ιστότοπο αυξήθηκε κατά 11,6% στις 17 Μαρτίου, που είναι η τελευταία ημερομηνία για την οποία τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Ακόμα, σημειώθηκε αύξηση από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά κατά 2% στις αρχές Μαρτίου, η οποία έφτασε και το 6% με 7%, μόλις δύο εβδομάδες αργότερα.

Εν τω μεταξύ, στην Ολλανδία η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 14% κατά την ίδια περίοδο, ενώ η κίνηση στο Χονγκ Κονγκ και στην Ινδία, που δεν έλαβαν δωρεάν προσφορές, παρουσίασε άνοδο κατά 23,4% και 18%, αντίστοιχα.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
PornHub, καραντίνα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK