20:23 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το πόσο σημαντικές είναι οι μέλισσες για τον πλανήτη επιχειρεί να μας υπενθυμίσει το σημερινό (22/04) Google Doodle, που είναι αφιερωμένο στην Ημέρα της Γης η οποία, φέτος, τιμάται εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Στην Ημέρα της Γης 2020 είναι αφιερωμένο το σημερινό (22/04) Google Doodle και, μάλιστα, μας υπενθυμίζει τη σημασία που έχουν οι μέλισσες για τον πλανήτη μας. 

Συγκεκριμένα -όπως αναφέρει η Google- ο Γκιγιέρμο Φερνάντεζ, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της «Honeybee Conservancy», υποστηρίζει τα εξής ανάμεσα σε άλλα:

«Αυτό που αγαπάμε στο σημερινό Google Doodle είναι πως καταγράφει τον αντίκτυπο που έχει μια μέλισσα στα φυτά και στα οικοσυστήματα που επισκέπτεται. Φανταστείτε λοιπόν, τη δύναμη επικονίασης που έχουν τρισεκατομμύρια (ναι, τρισεκατομμύρια!) μέλισσες σε οικοσυστήματα σε όλο τον κόσμο! Το σημερινό Doodle μάς υπενθυμίζει, επίσης, πως οι μικρές δράσεις που γίνονται από άτομα παντού, συνδράμουν στα μεγάλα αποτελέσματα και ενώ η μελισσοκομία μπορεί να μην είναι για όλους, υπάρχουν τόσο πολλοί εύκολοι τρόποι για να σώσετε τις μέλισσες, ακόμα και υπό την κοινωνική αποστασιοποίηση».

Υπενθυμίζεται ότι η Τετάρτη, 22 Απριλίου έχει ορισθεί ως Ημέρα της Γης.

Tags:
Ημέρα της Γης, μέλισσες, Google Doodle, Google
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK