18:17 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
INTERNET
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Google Meet θα προσφέρεται δωρεάν από τον Μάιο προσφέροντας δυνατότητα για τηλεδιάσκεψη σε όλους τους χρήστες της Google.

Το Google Meet είναι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης της Google που έρχεται πλέον να ανταγωνιστεί ευθέως ανάλογες εφαρμογές, όπως το Zoom που κέρδισε μεγάλο μερίδιο την εποχή του κορονοϊού καθώς πολλοί χρήστες έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες για εξ αποστάσεως επικοινωνία με βιντεοκλήση.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα κάνει την εφαρμογή Google Meet δωρεάν για όλους. Μέχρι σήμερα, οι χρήστες μπορούσαν να απαντήσουν σε κλήσεις μέσω του Meet, αλλά για την έναρξη τηλεδιάσκεψης απαιτούνταν λογαριασμός επί πληρωμή στο G Suite.

Σταδιακά η δωρεάν χρήση του Google Meet

Παρότι η Google ανακοίνωσε χτες, Τετάρτη, ότι η εφαρμογή τηλεδιάσκεψης θα παρέχεται δωρεάν, η δωρεάν πρόσβαση θα προσφέρεται σταδιακά στους χρήστες, από την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί, ωστόσο, να χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι η εφαρμογή να γίνει παγκοσμίως δωρεάν.

Μετά τον Σεπτέμβριο, οι δωρεάν λογαριασμοί στο Google Meet θα έχουν περιορισμό 60 λεπτών σε συνομιλίες. Μέχρι τότε, ωστόσο, θα υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστης διάρκειας τηλεδιασκέψεις. Ο μόνος περιορισμός θα είναι στο ανώτατο όριο των 100 συμμετεχόντων.

Το Google Meet θα διατίθεται δωρεάν στη διεύθυνση meet.google.com, καθώς επίσης και μέσω εφαρμογών για κινητά με σύστημα iOS ή Android.

Τι είναι το Google Meet

Το Google Meet δίνει τη δυνατότητα για τηλεδιασκέψεις για χρήστες του Google.  Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η ύπαρξη λογαριασμού Google.

Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα «καλούδια» που η εφαρμογή προσφέρει κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων, όπως είναι ο διαμοιρασμός οθόνης, λεζάντες σε πραγματικό χρόνο και σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες του καθενός.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κορονοϊός, Google, Zoom, τηλεδιάσκεψη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK