04:04 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
INTERNET
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Με μια διαδικτυακή πρόσκληση στα Ρωσικά, το Σάββατο (13/02, τοπική ώρα), ο Έλον Μασκ ζήτησε από το Κρεμλίνο να συνομιλήσει μαζί του στην εφαρμογή Clubhouse.

Ο Έλον Μασκ προσκάλεσε μέσω Twitter, το Σάββατο (13/02, τοπική ώρα) και ζήτησε από το Κρεμλίνο να συνομιλήσει μαζί του, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Clubhouse.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της SpaceX έγραψε στην ανάρτησή του:

«Κρεμλίνο, θα θέλατε να συμμετάσχετε για μια συνομιλία στο Clubhouse;».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα ήταν «τιμή του» αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

​Η εφαρμογή Clubhouse, στην οποία κάποιος μπαίνει ύστερα από πρόσκληση, απέκτησε μεγάλη δημοφιλία τον τελευταίο καιρό μιας και στα «δωμάτιά» της συζητούν, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο ράπερ, Drake, και ο ηθοποιός, Κέβιν Χαρτ. 

Υπενθυμίζεται πως τo Clubhouse είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, που οι χρήστες ανταλλάσσουν ηχητικά μηνύματα αντί για κείμενα ή βίντεο, ενώ χρειάζεται πρόσκληση την πλήρη πρόσβαση σε αυτήν.

Σύμφωνα, δε, με την εταιρεία, περιγράφεται ως «ένας νέος τύπος κοινωνικού μέσου που βασίζεται στη φωνή», μέσω του οποίου «οι άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη θα μπορούν να μιλούν, να λένε ιστορίες, να αναπτύσσουν ιδέες, να εμβαθύνουν τις φιλίες, αλλά και να συναντούν ενδιαφέροντα νέα άτομα».

Την εφαρμογή εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι Πολ Ντέιβισον και Ρόχαν Σεθ, ενώ, όπως σημειώνει το CNBC σε σχετικό δημοσίευμα, η εταιρεία τους είχε ήδη αξία περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Tags:
clubhouse, SpaceX, Tesla, Έλον Μασκ, Κρεμλίνο, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK