14:04 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (45)
0 0 0
Βρείτε μας

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, ενώ μετά θα εξασθενήσουν.

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Νίκο Χαρδαλιά αναμένεται το μεσημέρι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, μετά και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης. Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά με τα κυριότερα χαρακτηριστικά της να είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.

Στη σύσκεψη που θα γίνει στις 15:00 θα συμμετάσχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιος-Μάριος Καραγιάννης, ο Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης Σχεδιασμού-Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, στελέχη από την Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καθώς και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Τα έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο και στη συνέχεια θα εξασθενήσουν.

Θέμα:
Κυκλώνας Ιανός (45)
Tags:
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καιρός, Νίκος Χαρδαλιάς, κακοκαιρία Ιανός, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK