23:06 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (112)
0 0 0
Βρείτε μας

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Ιανός» που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας από τα δυτικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Η κακοκαιρία «Ιανός» θα «χτυπήσει» την κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης. 

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα νοτιοδυτικά με τα κυριότερα χαρακτηριστικά της να είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.

Το meteo.gr ανάρτησε βίντεο με τον στροβιλισμό του Ιανού στην Κεντρική Μεσόγειο έως το απόγευμα της Τετάρτης 16/09, όπως καταγράφηκε από τον Ευρωπαϊκό μετεωρολογικό δορυφόρο Meteosat-11.

Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Την Πέμπτη από το απόγευμα θα επηρεαστεί το Νότιο Ιόνιο και η Πελοπόννησος κυρίως στα δυτικά τμήματα.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα χτυπήσουν στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από το απόγευμα και στα δυτικά τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν. Από το βράδυ θα επηρεαστούν οι Δυτικές Κυκλάδες. Μάλιστα, στην Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά.

Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και ίσως την Κρήτη. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Θέμα:
Κυκλώνας Ιανός (112)
Tags:
καταιγίδα, βροχές, βίντεο, κακοκαιρία, κακοκαιρία Ιανός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK