22:06 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Την ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα αναμένεται να πλήξει μέσα στις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Ιανός που συνοδεύεται από βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Τα έντονα φαινόμενα που προκαλεί ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός, αναμένονται από αργά το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου να πλήξουν με μεγάλη διάρκεια τα περισσότερα τμήματα της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας.

Επίσης, σύμφωνα με το meteo.gr θα πλήξει την Εύβοια αλλά και τις Βόρειες και Δυτικές Κυκλάδες και παροδικά το Νότιο Ιόνιο, όπως δείχνουν και τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου τα φαινόμενα αναμένεται να μετατοπιστούν νοτιότερα και αύριο το βράδυ θα επηρεάσουν τα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της τελευταίες ώρες  πλημμύρισε ο αυτοκινητόδρομος Θεσσαλονίκης - Λαμίας στο ύψος του Αλμυρού.

Χείμαρρος πλημμύρισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό προς Λαμία, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στην εθνική κάτω από σφοδρή βροχόπτωση.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας τα οχήματα θα επιστρέψουν στον προηγούμενο κόμβο και θα διοχετευτούν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα εξυπηρετήσει προσωρινά και τις δύο κατευθύνσεις (προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα). 

Tags:
καταιγίδα, βροχές, κακοκαιρία, καιρός, κυκλώνας Ιανός, κυκλώνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK