Αλλάζει ο καιρός από σήμερα, Δευτέρα, στα δυτικά και βαθμιαία στα βορειοανατολικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με το σχετικό έκτακτο δελτίο καιρού.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι βροχές θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις αλλά και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.
Από σήμερα, Δευτέρα, θα επηρεαστούν από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με τα φαινόμενα να εξασθενούν αργά το απόγευμα.
Από το μεσημέρι θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένιση από τις βραδινές ώρες.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)