21:54 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σοβαρά προβλήματα σε σειρά μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική έχουν προκαλέσει οι σφοδρές χιονοπτώσεις.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις που πλήττουν την Αττική έχουν προκαλέσει διαταράξεις στην ομαλή λειτουργία πολλών μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική.

Σε ό,τι αφορά τη γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο. 

Παράλληλα, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Στο πλαίσιο αυτό, τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Στη συνέχεια οι επιβάτες μεταβαίνουν σε συρμούς του Προαστιακού.

Επιπλέον, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο του Τραμ. Έτσι, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο.

Σε ό,τι αφορά λεωφορεία και τρόλεϊ, τα δρομολόγια έχουν σταματήσει. Σύμφωνα με πηγές από τον ΟΑΣΑ, εκτελούνται μόνο κάποια δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί τα λεωφορεία βγήκαν το πρωί από τα αμαξοστάσια για να πραγματοποιήσουν δρομολόγια στις κεντρικούς δρόμους, αλλά, λόγω των καιρικών συνθηκών επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Tags:
μεταφορές, τρόλεϊ, λεωφορεία, ΗΣΑΠ, Μετρό, Μετρό Αθήνας, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία, Αττική, μέσα μαζικής μεταφοράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK