17:46 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 30
Βρείτε μας

Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία και θα σταματήσει η χιονόπτωση στην Αθήνα εξηγεί στο Sputnik ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ισχυρή χιονόπτωση και στην Αττική έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» όπου καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα, με πολλούς δρόμους να έχουν κλείσει και την Πολιτική Προστασία να έχει απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, τις μετακινήσεις.

Η χιονόπτωση που ξεκίνησε τη Δευτέρα, συνεχίζεται και το πρωί της Τρίτης και όπως εξηγεί στο Sputnik ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, θα χιονίζει όλη την ημέρα σήμερα και τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ της Τρίτης.

«Από αύριο σταματάει η χιονόπτωση στην Αττική. Τα φαινόμενα εξασθενούν από απόψε το βράδυ. Ως το πρωί θα συνεχίσει η χιονόπτωση στα βόρεια και στα ανατολικά (σ.σ. του νομού)» εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος.

Χτυπάει και την Κρήτη η «Μήδεια»

Ο ίδιος προσθέτει ότι την Τετάρτη, η κακοκαιρία θα κινηθεί προς την Κρήτη όπου ήδη χιονίζει.

«Αύριο (σ.σ. την Τετάρτη) η κακοκαιρία πηγαίνει στην Κρήτη. Ήδη χιονίζει εκεί, ενώ αύριο αναμένονται χιόνια και στα νότια της Κρήτης» επισημαίνει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο κ. Γιαννόπουλος, από τις επόμενες ημέρες η κακοκαιρία υποχωρεί και αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.

«Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ανοδική τάση της θερμοκρασίας» καταλήγει ο ίδιος.

Tags:
Αθήνα, Αττική, χιόνια, χιόνι, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK