20:09 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και πάλι στο μεγαλύτερο τμήμα της Αττικής τη νύχτα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Καθώς η κακοκαιρία σφυροκοπά την Αττική ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για νέες πυκνές χιονοπτώσεις που θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τα φαινόμενα να διατηρούνται έως και το πρωί της Τετάρτης

«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο» γράφει ο κ. Μαρουσάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ειδικός εκτίμησε ότι στην Αττική η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδήγησε με ευκολία σε χιονοστρώσεις ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μαρουσάκης επισύναψε δύο χάρτες σχετικά με τη νέα επιδείνωση του καιρού απόψε το βράδυ η οποία «οφείλεται στη σύγκλιση του βορειοανατολικού με τον βορειοδυτικό άνεμο πάνω από το νομό Αττικής σε συνδυασμό με την υγρασία που μεταφέρει ο βορειοανατολικός άνεμος μέσα από το Αιγαίο και το νότιο Ευβοϊκό».

Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Tags:
κακοκαιρία Μήδεια, ο καιρός αύριο, καιρός σήμερα, καιρός, Κλέαρχος Μαρουσάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK