07:29 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΑΙΡΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ιστορικό χιονιά χαρακτήρισε τη Μήδεια που σάρωσε τη χώρα μας, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση του στα social media.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» ήταν ένας ιστορικός χιονιάς που εγκαταλείπει τη χώρα σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Μάλιστα αναφέρει πως είναι ο ιστορικότερος των τελευταίων 15 ετών και ένας από τους ιστορικότερους των τελευταίων 35 ετών.

Ο γνωστός μετεωρολόγος σημειώνει πως χιόνισε σχεδόν σε όλη τη χώρα και οι ελάχιστες θερμοκρασίες όλες αυτές τις ημέρες ήταν ακραίες.

«Πράγματι, το ψύχος που επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν “τέρας” όπως είχα πει μια εβδομάδα πριν, όχι μόνο γιατί χιόνισε σχεδόν σε όλη τη χώρα αλλά και γιατί οι ελάχιστες θερμοκρασίες όλες αυτές τις ημέρες ήταν ακραίες. Για παράδειγμα, 2 μέρες τώρα, γύρω από τη Φλώρινα, ο υδράργυρος κατρακύλησε στους -25°C! Πράγματι, ο χιονιάς αυτός μπαίνει πλέον στο πάνθεον των ιστορικότερων χιονιάδων για την Αττική (και όχι μόνο). Σίγουρα είναι ο ιστορικότερος των τελευταίων 15 ετών και ένας από τους ιστορικότερους των τελευταίων 35 ετών! Πράγματι, χιόνισε μέχρι και τα παραθαλάσσια της Αττικής, όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες και μάλιστα και με εντυπωσιακές χιονοστρώσεις δίπλα στις βάρκες…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Tags:
χιόνια, χιόνι, κακοκαιρία, καιρός, Γιάννης Καλλιάνος, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK