14:43 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στον εντοπισμό 52 κιλών κοκαΐνη μέσα σε κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες από τη Λατινική Αμερική έφτασαν οι Λιμενικές Αρχές στη Θεσσαλονική. Στη σημαντική αυτή επιτυχία κατά των ναρκωτικών συνέβαλαν το ειδικό μηχάνημα X-RAY του Τελωνείου και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 52 κιλών κοκαΐνης που ήταν κρυμένη σε ψυγείο μέσα σε κοντέινερ με μπάνανες από τη Λατινική Αμερική έφτασε την Παρασκευή η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε στο λιμένα Θεσσαλονίκης και χάρη στην αυτοκινούμενη μονάδα X-RAY του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ύποπτη μάζα στο χώρο ψύξης του κοντέινερ.

Ειδικότερα, ακολούθησε φυσικός έλεγχος με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Από την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 πακέτα με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 51,931 κιλών.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο κοντέινερ κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί και την προανάκριση για τη συγκεκριμένη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Tags:
Θεσσαλονίκη, ναρκωτικά, Λιμενικό Σώμα, κοκαΐνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK