06:54 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
0 0 0
Βρείτε μας

Νωρίτερα η Μάγδα Φύσσα τόνισε πως δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση του γενικού γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Μας τιμά ότι η Μάγδα Φύσσα θεωρεί την αντιφασιστική πρότασή μας τιμητική» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Είχε προηγηθεί δήλωση της Μάγδας Φύσσα, η οποία επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση του γενικού γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωσή του, το ΜέΡΑ25 σημείωσε, υπενθυμίζοντας τη σχετική αναφορά του Γιάνη Βαρουφάκη, ότι «δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα εναντίον της μισαλλοδοξίας, της διχόνοιας και του αυταρχισμού από τη Μάγδα Φύσσα».

Πρόσθεσε, δε, πως «το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να προωθήσει την υποψηφιότητά της – και γι’ αυτό πρότεινε σε βουλευτές άλλων κομμάτων να την υποστηρίξουν ώστε «να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού».

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «το ότι η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας, το ΜέΡΑ25 ανέφερε ότι «δεν μας εξέπληξε η αντίδραση εκείνων που επιλέγουν πρόσωπα συστημικά με στόχο να ακυρώσουν το κάλεσμα για ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τη Μάγδα Φύσσα προτείνει το ΜέΡΑ25 για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Θέμα:
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
Tags:
ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, Μάγδα Φύσσα, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΠΤΔ, προεδρική εκλογή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK