11:33 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας την αφισοκόλληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή αφισοκόλληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κεντρικά σημεία του Λεκανοπεδίου.

«Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου και να τους περιφρονεί» σημείωσε το πρωί της Πέμπτης η Περιφέρεια Αττικής, καταγγέλλοντας την αφισοκόλληση.

Οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσαν την επικείμενη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, η οποία είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο.

Η αφισοκόλληση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία του κεντρικού οδικού δικτύου της Αθήνας, όπως για παράδειγμα στην Ιερά Οδό, την Πέτρου Ράλλη, τον Κηφισό, τη Θησέως, την Κωνσταντινουπόλεως, τη Μεσογείων, τη Λένορμαν, τη λεωφόρο Αθηνών, τη λεωφόρο Ποσειδώνος κ.α.

«Η Περιφέρεια δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας».

Διαμήνυσε τέλος, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων θα επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση, ενώ θα ακολουθήσει και άμεση προσφυγή στις δικαστικές αρχές, «για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του κράτους μας».

Tags:
Αλέξης Τσίπρας, Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ, αφίσες, αφίσα, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια, Γιώργος Πατούλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK