11:51 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε σχολιάσει ότι «μέχρι την κυβέρνηση του Τσίπρα τα πράγματα πήγαιναν καλά. Στην Ελλάδα τα αριστερά κόμματα είναι υπερβολικά εθνικιστικά».

Απάντηση στα σχόλια του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα, ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι «όλα ήταν καλά και τα βρίσκαμε με τις ελληνικές κυβερνήσεις» στη μοιρασιά της Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι που ήρθε ο Τσίπρας που «είναι υπερβολικά πατριώτης», πως να το εκλάβω; Ως προσβολή ή ως παράσημο; Ας απαντήσουν οι ψευδο-υπερπατριώτες, που έσκιζαν τα ρούχα τους για τον πατριωτισμό τους στη δήθεν “προδοτική” Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα έχουν πάθει αφωνία για όλα...».

Προηγήθηκε δήλωση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου όπου μεταξύ άλλων τόνισε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ότι «μέχρι την κυβέρνηση του Τσίπρα τα πράγματα πήγαιναν καλά. Στην Ελλάδα τα αριστερά κόμματα είναι υπερβολικά εθνικιστικά. Με τη νέα κυβέρνηση ξεκινήσαμε επαφές για να συνεχίσουμε τις συνομιλίες».

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, ελληνοτουρκικά, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK