12:27 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα, είχαν σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί το συνέδριο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΕΑ που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο.

Αναβάλλονται, λόγω κορονοϊού, το συνέδριο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΕΑ το Σαββατοκύριακο.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε η αναβολή του Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματος το οποίο θα ξεκινούσε την Πέμπτη 5 Μαρτίου και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω του κορονοϊού.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο της ΚΕΑ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Το προφίλ των κρουσμάτων

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια 38χρονη Ελληνίδα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη βόρεια Ιταλία. Το δεύτερο κρούσμα ήταν ο γιος της 38χρονης. Και οι δύο νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.

Το τρίτο κρούσμα κορονοϊού ήταν στην Αθήνα. Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι, η οποία είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Η 40χρονη, υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, έχει παιδιά που είναι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών.

Το τέταρτο κρούσμα είναι μια 36χρονη που επίσης είχε ταξιδέψει σε περιοχή της Ιταλίας. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο «Αττικόν».

Πέμπτο κρούσμα του SARS-CoV-2 είναι μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι φίλη της 38χρονης. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και η γυναίκα παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

Το έκτο κρούσμα είναι ένας άνδρας από την Αθήνα που ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Το έβδομο κρούσμα αφορά - επίσης - άνδρα από την Αθήνα, ο οποίος φέρεται να κόλλησε τον κορονοϊό από την 40χρονη υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Το όγδοο κρούσμα είναι ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, στενή επαφή του πέμπτου κρούσματος, ενώ το ένατο κρούσμα είναι ένας άνδρας, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK