06:54 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στο Instagram, καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι και να περάσουν χρόνο μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπά τους.

Έκκληση στους πολίτες να «μείνουν σπίτι» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο» έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype...».

«Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δεν μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδευόταν από μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί μ’ έναν από τους δύο γιους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της κυβέρνησης, για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά καφετέριες, εστιατόρια, δημόσιοι χώροι συνάθροισης και μια σειρά καταστημάτων.

Εξαίρεση αποτελούν τα σούπερ μάρκετ, τα σημεία πώλησης τροφίμων, οι λαϊκές αγορές, οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα φαρμακεία και άλλες παρεμφερούς είδους επιχειρήσεις.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Instagram, ΣΥΡΙΖΑ, καραντίνα, κοροναϊός, κορονοϊός, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK