08:13 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

Την οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προκάλεσε το ενδεχόμενο να μη δοθεί δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που κλείνουν λόγω κορονοϊού.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι επιχειρηματίες να μην καταβάλλουν στους εργαζόμενους δώρο Πάσχα λόγω των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό.

Ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους εξέδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ούτε καν να το διανοηθεί ο κ. Σταϊκούρας», υπογράμμισε.

Για «επικίνδυνη συζήτηση» έκανε λόγο το ΚΚΕ, καλώντας την κυβέρνηση «να μη διανοηθούν να πειράξουν το δώρο των εργαζομένων».

Τσακαλώτος για δώρο Πάσχα: Ούτε να το διανοηθεί ο κ. Σταϊκούρας να μην δοθεί

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε τα εξής:

«Ο κύριος Σταϊκούρας είπε σήμερα ότι "αξιολογείται" η μη καταβολή στους εργαζόμενους του δώρου Πάσχα. Ούτε να το διανοηθεί. Αν η ΝΔ θέλει να πληρώσουν και αυτήν την κρίση οι εργαζόμενοι του θυμίζουμε ότι "αξιολογείται" και ο ίδιος».

ΚΚΕ: Να μη διανοηθούν να πειράξουν το δώρο Πάσχα

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΚΚΕ για το δώρο Πάσχα σημειώνοντας τα εξής:

«Η συζήτηση, που άνοιξε γύρω από την αναστολή του δώρου Πάσχα, είναι πολύ επικίνδυνη. Αποδεικνύεται ότι οι χθεσινές εξαγγελίες, με τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης των εργαζομένων, λειτουργούν ως άλλοθι και δίνουν το πράσινο φως στην εργοδοσία για να μην αφήσει τίποτα όρθιο στους εργασιακούς χώρους. Κάνουμε καθαρό στην κυβέρνηση και στις εργοδοτικές ενώσεις: Να μη διανοηθούν να πειράξουν το δώρο των εργαζομένων. Δε θα ματώσουν οι εργαζόμενοι εν μέσω πανδημίας».
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ευκλείδης Τσακαλώτος, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας, δώρο Πάσχα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK