ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1733)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τη στήριξή του στα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Τη στήριξη των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής συζήτησης για τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

«Έχουμε χρέος να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού, αλλά οφείλουμε να προστατέψουμε και τη δημοκρατική λειτουργία» τόνισε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε την «υπεύθυνη στάση» τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των υπόλοιπων αντιπολιτευόμενων κομμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να «να επιτρέψουμε να γίνει η ώρα των λύκων, που στην αναμπουμπούλα χαίρονται, κλείνοντας τα μάτια, ή και ευνοώντας συμφέροντα και ομάδες που βλέπουν την κρίση ως ευκαιρία».

Και συμπλήρωσε: «Η κρίση δεν μπορεί να γίνει ευκαιρία για κερδοσκοπία και σχέδια παλινόρθωσης φθαρμένων πρακτικών».

Δεν παρέλειψε δε, να μεμφθεί τη Νέα Δημοκρατία για τη μέχρι πρότινος απαξίωση του δημόσιου συστήματος υγείας και επανέλαβε την ανάγκη στήριξης των νοσοκομείων με πρόσθετα κονδύλια και νέες προσλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, στο βήμα της Βουλής βρέθηκε και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε διαβεβαιώσεις για την παροχή του Δώρου Πάσχα στους δικαιούχους εργαζόμενους.  

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1733)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, ΣΥΡΙΖΑ, Βουλή, Κυβέρνηση, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK