ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
0 11
Βρείτε μας

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού θα παρουσιάσει αύριο ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του με τίτλο «Μένουμε Όρθιοι».

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, περιλαμβάνει τη δέσμη άμεσων, κοστολογημένων και ρεαλιστικών μέτρων που προτείνει το κόμμα τη αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος που θα αναπτύξει αύριο ο κ. Τσίπρας είναι:

  • Η διατήρηση θέσεων-σχέσεων εργασίας και εισοδημάτων μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών κατά τη διάρκεια της κρίσης
  • Η στήριξη των επιχειρήσεων με χορήγηση ρευστότητας-ενισχύσεων τόσο κατά τη φάση αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης όσο και μετά το τέλος αυτής, καθώς και με άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία
  • Η διατήρηση της εγχώριας ζήτησης κατά τη διάρκεια της κρίσης μέσα από τη στήριξη της ιδιωτικής και δημόσιας κατανάλωσης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στις 14:00, και θα συμμετάσχουν οι τομεάρχες Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Νίκος Παππάς και Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
Tags:
εργαζόμενος, εργαζόμενοι, εργοδοσία, εργάτες, εργάτης, εργασία, επιχειρηματίας, επιχειρήσεις, οικονομία, μέτρα προστασίας, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK