03:48 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε για την επιστροφή του στην Αίγινα.

Σε λασπολογία της κυβέρνησης προκειμένου να μην συζητηθεί η κριτική του προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τις αποφάσεις του πρόσφατου Eurogroup, απέδωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης τα περί άρνησης ελέγχου στο λιμάνι της Αίγινας στο πλαίσιο ελέγχων για την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι αρνήθηκε τον έλεγχο και την διαδικασία απολύμανσης, περιγράφοντας ότι έδειξε την βουλευτική του ταυτότητα και έκατσε στην ουρά 15 λεπτά για να ψεκαστεί για απολύμανση το αυτοκίνητό του. 

Σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε ο δήμαρχος της Αίγινας ότι ο βουλευτής αρνήθηκε τους ελέγχους απάντησε πως «όποιος το λέει αυτό ψεύδεται ασυστόλως»  και πρόσθεσε ότι δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση «με ανθρώπους που αυτοεξευτελίζονται».

Ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η ΠΝΠ για τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν την παραμονή στην πρώτη κατοικία και χαρακτήρισε πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό τα όσα συμβαίνουν.

«Τα περιοριστικά μέτρα με έπιασαν στην Αίγινα. Ο νόμος λέει ότι μένεις εκεί που σε πιάνει όχι εκεί που είναι το Ε1 σου. Έτσι λέει ο νόμος ξεκάθαρα. Δεν λέει να πας κάπου αλλού», ανέφερε.

Υπενθύμισε ότι έχει ζητήσει εγγράφως τέσσερις φορές από το προεδρείο της Βουλής να γίνει με τηλεδιάσκεψη και για τους 300 βουλευτές η συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, απαγόρευση κυκλοφορίας, περιορισμός στο σπίτι, Αίγινα, ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK