18:13 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τις τελευταίες εβδομάδες η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στους χειρισμούς της κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης ασκεί εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και «των Νέων», τα οποία κάνουν λόγο για μισθολογικές μεταβολές στο Δημόσιο.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης, σημείωσε ότι τα δημοσιεύματα «δείχνουν πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη στις αποτυχημένες συνταγές του πρόσφατου παρελθόντος».

Καταλόγισε δε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «αντί να σταματήσει την επιδότηση της αναστολής συμβάσεων και των μειώσεων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ετοιμάζεται τώρα να εφαρμόσει την ίδια καταστροφική πολιτική και στο Δημόσιο».

«Πρόκειται για σχέδιο βγαλμένο απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ περί εσωτερικής υποτίμησης. Θα οδηγήσει στη μείωση των εισοδημάτων και της αγοραστικής δύναμης όλων των μισθωτών και, κατά συνέπεια, στην κατάρρευση της ιδιωτικής κατανάλωσης» συμπλήρωσε.

Κατά τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά θα έχουν ως συνέπεια την είσοδο της οικονομίας σε ένα νέο σπιράλ ύφεσης, με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα.

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK