14:07 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναφορά σε κλεμμένα διαφημιστικά σποτ και για την «τραγική εικόνα του υπουργού Τουρισμού να προσπαθεί να δικαιολογήσει με παραπλανητικά επιχειρήματα την απευθείας πτήση με Σουηδούς τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου».

Να επιλέξει αν θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το «πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό», όπως το χαρακτηρίζει, ή θα διώξει τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, καλεί τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η κυβέρνηση την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τουρισμό «επιτείνει το μπάχαλο» που δημιούργησε. 

Όπως τονίζει, με αφορμή την επανέναρξη των πτήσεων από το εξωτερικό:

«Τα απανωτά λάθη, οι παραλείψεις και οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού καταστρέφουν την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, όπως φαίνεται δυστυχώς και από τα ρεπορτάζ ξένων μέσων τις τελευταίες ημέρες».

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Στις απανωτές γκάφες των τελευταίων μηνών, από τα κλεμμένα διαφημιστικά σποτ, την ασυνεννοησία των ελληνικών Αρχών στο άνοιγμα των συνόρων με συνέπεια τον διεθνή διασυρμό της χώρας και το χάος με τις ακυρώσεις κρατήσεων, έως τις δυσλειτουργικές ηλεκτρονικές φόρμες, ήρθε να προστεθεί η τραγική εικόνα του υπουργού Τουρισμού να προσπαθεί να δικαιολογήσει με παραπλανητικά επιχειρήματα την απευθείας πτήση με Σουηδούς τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου».

Κατηγορεί τον κ. Θεοχάρη ότι είναι «απομονωμένος από την πραγματικότητα» και του καταλογίζει ανεπαρκή διαχείριση στα προβλήματα του τουρισμού. Μάλιστα, χαρακτηρίζει την κατάσταση που, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί ο υπουργός «μη αναστρέψιμη» και «ναρκοθετεί το σύνολο της ελληνικής οικονομίας».

«Φορείς του τουρισμού και εργαζόμενοι παραμένουν αφημένοι στην τύχη τους, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη» σημειώνει.
Tags:
υπουργός Τουρισμού, αποπομπή, τουρισμός, Χάρης Θεοχάρης, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK