10:46 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2507)
0 01
Βρείτε μας

Στην αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας αναφέρθηκε η κα Γεννηματά κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σήμερα στη Δράμα.

Στην αύξηση του κινδύνου λόγω της ανοδικής τάσης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας αναφέρθηκε σε δηλώσεις της, από τη Δράμα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Συγκεκριμένα, στην πόλη έφτασε για συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς και στελέχη του κόμματος. 

Η κα Γεννηματά αφού τόνισε τις εικόνες χαλάρωσης που παρατηρούνται, αναφέρθηκε και στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση: 

«Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «ανεπαρκή και καθυστερημένα» τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού. 

«Τώρα πριν να είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα. Οι προτάσεις μας ισχύουν και προσφέρουν λύσεις» υπογράμμισε η κα Γεννηματά. 

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής έγιναν στο πλαίσιο περιοδείας της στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η Δράμα αποτελεί τον πρώτο σταθμό της περιοδείας αυτής και σειρά έχουν η Καβάλα και η Κομοτηνή. 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2507)
Tags:
Κίνημα Αλλαγής, Βόρεια Ελλάδα, πανδημία, κρούσματα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK