16:21 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για αντιφάσεις και παλινωδίες της κυβέρνησης έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αναγνωρίσει τόσο τις παλινωδίες όσο και τις αντιφάσεις της οι οποίες οδηγούν τη χώρα σε ύφεση και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

«Έστω και τώρα η κυβέρνηση όφειλε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της που οδηγούν τη χώρα στην ύφεση και απειλούν τη δημόσια υγεία».

Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα. Ο εκπρόσωπος απάντησε με έντονο ύφος στην κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για την κυβερνητική στάση απέναντι στον κορονοϊό.

«Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας. Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!» δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Ακολούθως, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι αντί να αναγνωρίσει τις παλινωδίες της, η κυβέρνηση κατασκευάζει εχθρούς.

«Αντί για αυτό κατασκευάζει εχθρούς και αντιμετωπίζει ως "ψεκασμένους" όσους εύλογα ανησυχούν και αντιδρούν. Δηλαδή ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ντροπή!»
Tags:
Κυβέρνηση, ΝΔ, ανακοίνωση, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK