08:36 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «Ελληνική Λύση».

Εκτός «Ελληνικής Λύσης» τίθεται η βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου η οποία με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Η κα Αλεξοπούλου ήταν μία από τις τρεις γυναίκες βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Μετά την ανεξαρτητοποίηση, η «Ελληνική Λύση» μένει με εννέα βουλευτές.

«Κύριε Πρόεδρε, με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της "Ελληνικής Λύσης" και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019» αναφέρει η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της κας Αλεξοπούλου.

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου είχε εκλεγεί στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση της ανεξαρτητοποίησης της κας Αλεξοπούλου, εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η προσωπική της ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα εμφανίζει το μήνυμα «Ιστοσελίδα υπό αναβάθμιση».

«Η ιστοσελίδα της βουλευτού Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου βρίσκεται υπό αναβάθμιση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας» αναγράφει το μήνυμα που εμφανίζεται.

Tags:
Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, Κυριάκος Βελόπουλος, Βουλή, Ελληνική Λύση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK