18:24 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου φέρεται να υπαναχώρησε λίγη ώρα αφότου είχε στείλει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αλαλούμ ακολούθησε την είδηση ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού, Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου, η οποία είχε εκλεγεί με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Παρότι στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή ανεξαρτητοποίησης προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής φέρεται να άλλαξε γνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας, είχε γίνει γνωστό ότι η βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της "Ελληνικής Λύσης" και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής φέρεται να μετέβη στο γραφείο του Κωνσταντίνου Τασούλα και να δήλωσε ότι υπαναχωρεί, εκφράζοντας την επιθυμία να ακυρωθεί η ανεξαρτητοποίηση, όπως μετέδωσε το skai.gr. Ωστόσο, αυτό ήταν αδύνατο καθώς η επιστολή της είχε πρωτοκολληθεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πλέον, όπως σημειώνεται, απαιτείται νέα επιστολή της κας Αλεξοπούλου με την οποία θα δηλώνει ότι προσχωρεί εκ νέου στην Ελληνική Λύση.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ήταν μία από τις τρεις γυναίκες βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Tags:
Κώστας Τασούλας, Βουλή, Κυριάκος Βελόπουλος, Ελληνική Λύση, Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK