06:54 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών προκαλούν θλίψη. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή» αναφέρει στη ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη φωτιά στις Μυκήνες εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι η στάση της κυβέρνησης «προκαλεί οργή».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή» τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας».

«Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η Υπουργός δηλώνει ότι "οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα". Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.
Tags:
Υπουργείο Πολιτισμού, πυρκαγιά, φωτιά, ΣΥΡΙΖΑ, Μυκήνες, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK