10:37 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (476)
0 0 0
Βρείτε μας

Αρκετοί μαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων καθώς η μάσκα που τους δόθηκε κάλυπτε όλο το πρόσωπό τους.

Κριτική στην κυβέρνηση για τις τεράστιες μάσκες που έφτασαν στα χέρια των μαθητών, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Οι μάσκες-κουκούλες που μοίρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές για το άνοιγμα των σχολείων, όπως φαίνεται από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες» αναφέρει σε ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει, «για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται το επιτελικό μπάχαλο του κ. Μητσοτάκη και της κ. Κεραμέως», σχολιάζοντας «εκτός εάν η υπουργός μας ενημερώσει ότι ο μέσος όρος των μασκών ήταν στο σωστό μέγεθος».

«Οι παλινωδίες των κ.κ. Μητσοτάκη-Κεραμέως είναι αυτές που τροφοδοτούν τις επικίνδυνες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Τους καλούμε επιτέλους να σοβαρευτούν και να προχωρήσουν στην απαραίτητη προμήθεια κατάλληλων μασκών για όλους τους μαθητές» καταλήγει.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (476)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, υποχρεωτική χρήση μάσκας, άνοιγμα σχολείων, ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK