21:14 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που παρουσίασε μέσω social media, το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ένα αστέρι βρίσκεται στο κέντρο του νέου σήματος του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας

Όπως δηλώνει στο βίντεο με το οποίο έγινε η παρουσίαση του νέου σήματος:

«Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας, όπως γράφει ο Λειβαδίτης. Σε κάθε κορυφή του είναι οι αξίες που μας εμπνέουν και μας οδηγούν: η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα».

Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται και το νέο Logo που θα χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Τσίπρας:

«Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Η ανθρώπινη γνώση, η επιστήμη, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Όλα εξελίσσονται. Η πρόοδος αυτή, πολλές φορές φοβίζει. Φοβίζει τους λίγους που έχουν μάθει να καρπώνονται τα οφέλη μιας κοινωνίας οργανωμένης γύρω από τα συμφέροντα και τις επιθυμίες τους. Όμως, η εξέλιξη είναι η δύναμη των πολλών. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Χωρίς αυτή, δεν θα είχαμε σήμερα δημόσια νοσοκομεία για όλους. Δεν θα είχαμε δημόσια σχολεία. Δεν θα ήταν κατοχυρωμένη η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης. Εμείς είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει».
Tags:
σήμα, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK