02:49 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (869)
0 12
Βρείτε μας

«Αφήστε την ωραιοποίηση και τα ευχολόγια, η πραγματικότητα είναι δύσκολη και έχετε μεγάλη ευθύνη γι'αυτό» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Να μην ωραιοποιεί την κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας, καλεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγοροώντας ότι η έλλειψη σχεδίου χειροτέρεψε την κατάσταση.

Απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή της, τονίζει ότι «οι νέοι περιορισμοί που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση και οι ψίθυροι για νέο lock down, «ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η κατάσταση με την πανδημία, σας έχει ξεφύγει στη δεύτερη φάση. Πληρώνουμε την αδράνεια, τα συνεχή λάθη και τις παλινωδίες της κυβέρνησής σας όλο το καλοκαίρι. Πληρώνουμε τη χαλαρότητα που σηματοδοτήσατε, το άνευ όρων άνοιγμα της χώρας και την ελλιπή και επιλεκτική από σας εφαρμογή των μέτρων».

Σύμφωνα με την κα Γεννηματά, «χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη στήριξη του ΕΣΥ, την αύξηση των ΜΕΘ, την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, τη δημιουργία κινητών μονάδων της ΠΦΥ και τόνισε πως «πληρώνουμε το συνωστισμό που συνεχίζεται και μεγαλώνει στις συγκοινωνίες. Πληρώνουμε το συνωστισμό των μαθητών στα σχολεία, ρίξατε όλο το βάρος στις μάσκες και εκεί φιάσκο».

«Αφήστε την ωραιοποίηση και τα ευχολόγια, η πραγματικότητα είναι δύσκολη και έχετε μεγάλη ευθύνη γι' αυτό. Κάθε νέος περιορισμός κοστίζει πολύ στην κοινωνία, στην οικονομία και κυρίως στους πιο αδύναμους. Τελικά, στις πλάτες του κάθε πολίτη, για να προστατεύσει την υγεία του και τη ζωή του, πέφτουν και αυτά που δεν είναι ικανή να εξασφαλίσει και να εγγυηθεί, η κυβέρνησή σας», αναφέρει η κα Γεννηματά.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (869)
Tags:
κρούσματα, πανδημία, κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK