03:33 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Απαντώντας στο «γιατί δεν ζητά εκλογές», εξήγησε ότι «θα ήταν ανεύθυνο σε συνθήκη πανδημίας και κρίσης στα εθνικά να ζητήσω εκλογές. Αν δεν υπήρχαν αυτά θα είχα ζητήσει ήδη».

«Θα ήταν ανεύθυνο σε συνθήκη πανδημίας και κρίσης στα εθνικά να ζητώ εκλογές» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Thessaloniki HELEXPO Forum.

«Είμαστε δύναμη ευθύνης απέναντι στον λαό και στη χώρα» υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι δεν θα κάνει αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης όταν ο ίδιος ήταν σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές και ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε εκλογές.

Για τις δημοσκοπήσεις είπε ότι αρχικά έδειξαν συσπείρωση του κόσμου γύρω από την κυβέρνηση για την προστασία της πανδημίας ενώ ‹τώρα τα νούμερα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο».

«Αν με ρωτάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης και μια ήττα στις ευρωεκλογές, κατέγραψε 32%. Στόχος να γίνει 42% για να κερδίσουμε τις εκλογές» σχολίασε.

Σε ερώτηση ότι καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις μετατόπιση του εκλογικού σώματος προς τα δεξιά και πως ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα όπως πώς θα σώσει τη δουλειά του, πώς δεν θα κολλήσει κορονοϊό κι ότι «είναι πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί ότι υπάρχει μετατόπιση προς τα δεξιά» του εκλογικού σώματος.

Πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε η πανδημία, θα είχαν κάνει περισσότερα βήματα όπως δια ζώσης επικοινωνία με τους ανθρώπους. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που πάρα πολλά του μέλη προέρχονται από ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις που σήμερα δίνουμε μαζί τη μάχη. Στόχος η διεύρυνση να έχει βάθος και να έχουμε ισχυρή παρουσία στους Δήμους, στα συνδικάτα και στους συλλόγους και να αποκτήσουμε στελέχη μέσα από την κοινωνία» επισήμανε.
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΔ, εκλογές, Θεσσαλονίκη, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK