08:57 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέες στοιχεία κατά του Νίκου Παππά αλλά και προειδοποιήσεις για αποκαλύψεις και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση περιέχει το υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Υπόμνημα κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, που με νέα στοιχεία στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά και όχι μόνο, ενώ επιφυλάσσεται να αποκαλύψει και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση.

Με τον Νίκο Παππά να παραμένει στο «κάδρο» σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Χρήστος Καλογρίτσας πλέον μιλάει και για άλλα «ανώτατα» στελέχη, που υποδεικνύει ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση της απόκτησης τηλεοπτικής άδειας το 2016.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που έδωσε στη δημοσιότητα κομμάτια από το υπόμνημα Καλογρίτσας, αναφέρεται πως ο επιχειρηματίας «υπέστην στην κυριολεξία πλήρη οικονομική και επιχειρηματική καταστροφή και ανεπανόρθωτο διασυρμό, αποδίδοντας εμπιστοσύνη προς διόλου τυχαία πρόσωπα, ήτοι προς τα αναφερόμενα ανώτατα στελέχη (White House, όπως στις μεταξύ τους επαφές και mail αποκαλούνταν), των οποίων εκτελούσε πιστά εντολές λόγω των γνωστών τοις πάσι στενότατων σχέσεών του με την αριστερά και ειδικά με το κόμμα τους».

Ο «κόκκινος επιχειρηματίας» αποκαλεί «συνεταίρους» τα στελέχη του White House, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, τον Νίκο Παππά και τους Χούρι και σημειώνει πως του ζητούν πίσω τα 3 εκατομμύρια ενώ γνωρίζουν, όπως λέει, πού διατέθηκαν αυτά αφότου ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Επίσης, τα ερωτήματα που θέτει στο υπόμνημα του ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι πολλά και καλείται να απαντήσει ο εισαγγελέας: «Ποιοι είναι οι "Επικεφαλής, ο Λευκός Οίκος και η White Porscha", οι οποίοι, ως ο ίδιος αναφέρει στο από 27.08.2016 e-mail του είχαν μεταξύ τους συμφωνήσει όχι μόνο τα τραπεζικά στοιχεία των "φίλων" στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά επίσης και ποιανού προσώπου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού, τον οποίο ο Fouad Khoury είχε γνωστοποιήσει». 
Tags:
Νίκος Παππάς, Χρήστος Καλογρίτσας, ΣΥΡΙΖΑ, κανάλια, τηλεοπτικές άδειες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK