08:54 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ιανός» ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από το πέρασμα του Ιανού και υπάρχουν ακόμη ολόκληρα χωριά αποκλεισμένα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χωρίς γεφύρια και δρόμους» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ενώ στο Ιόνιο, στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη, δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης» συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνέπειες της κακοκαιρίας «Ιανός».

Από την κριτική του Αλέξη Τσίπρα δεν ξεφεύγουν ούτε τα ΜΜΕ, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναφέρει με σκωπτικό ύφος ότι «Βέβαια, δεν έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε την απαίτηση μια φυσική καταστροφή να απασχολεί τα δελτία των ειδήσεων επί εβδομάδες. Ούτε κανείς τώρα θα αναζητήσει ευθύνες στους αυτοδιοικητικούς της ΝΔ για ελλιπή σχεδιασμό, καθαρισμό ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων. Ούτε κανείς θα κάνει ρεπορτάζ από τα αποκλεισμένα χωριά για να διερωτηθεί πώς επιβιώνουν τόσες μέρες οι κάτοικοί τους.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «κανείς δεν θα ασχοληθεί με τους πλημμυροπαθείς. Με τους κατεστραμμένους επαγγελματίες της Καρδίτσας. Με τους αγρότες που έχασαν όλη τη σοδειά λίγο πριν τη συγκομιδή, γιατί σάπισε το βαμβάκι. Με τους κτηνοτρόφους που είδαν τις μονάδες τους να καταστρέφονται και τα ζώα τους να πνίγονται».

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Tags:
Καρδίτσα, κυκλώνας Ιανός, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK