17:44 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πέντε ώρες διήρκησε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να παίρνει πίσω τελικά την πρόθεσή του να συγκροτήσει ένα πειθαρχικό όργανο για τους «αντάρτες» του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε πίσω την απόφασή του για τη σύσταση επιτροπής δεοντολογίας, η οποία θα ασχολείται με τα «φάλτσα» των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα θα είναι η γραμματέας της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη και ο γραμματέας της παράταξης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η συνεδρίαση κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους και η συζήτηση εστίασε στη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου (σχετικά με τον χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» που αποδίδεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη).

Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρώην υπουργό Οικονομικών: «Ήταν λάθος να τα πεις δημόσια. Ήταν λάθος η δημοσιοποίηση αυτής της δήλωσης. Ό,τι διαφωνίες είχες έπρεπε να τις συζητήσεις μέσα στα όργανα του κόμματος».

Τότε, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε πως «πριν εκμεταλλευτεί τη δήλωσή μου η κυβέρνηση, την είχαν αναδείξει διάφορα στελέχη του κόμματος».

Tags:
Ευκλείδης Τσακαλώτος, Αλέξης Τσίπρας, Τσίπρας, Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK