15:30 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Τη φράση «Δεν είναι αθώοι» σχημάτισαν με χαρτόνια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη Βουλή, ενόψει της αυριανής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Δεν είναι αθώοι». Αυτή τη φράση σχημάτισαν με χαρτόνια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Τρίτη, στην Ολομέλεια, ενόψει της αυριανής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσαν τα χαρτόνια, μετά το κλείσιμο της παρέμβασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος χαρακτήρισε την αυριανή πολύ σημαντική μέρα για τη Δημοκρατία.

«Αύριο δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Όλη η Ευρώπη μας κοιτάει. Μας κοιτάει για να δώσουμε ένα χτύπημα στον ναζισμό και είμαι σίγουρος πως όλοι και όλες εδώ μέσα θέλουν να δοθεί ένα χτύπημα στον ναζισμό γιατί όλοι και όλες λέμε "Ποτέ ξανά φασισμός, ποτέ ξανά ναζισμός" και ποτέ δεν μπορούμε να σιωπάμε σε μια τέτοια συγκυρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής η καταδίκη του φασισμού υπήρξε ομόθυμη, με τον αντιπρόεδρο, Νικήτα Κακλαμάνη, μιλώντας εκ μέρους του σώματος, να καταδικάζει τους χθεσινούς βανδαλισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο.

Tags:
Ευκλείδης Τσακαλώτος, Χρυσή Αυγή, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Βουλή, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK