18:13 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

«Η σημερινή ημέρα περνάει στην Ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και, τελικά, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια τη Δημοκρατία»: Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

Μέρα νίκης είναι η σημερινή, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Η σημερινή ημέρα περνάει στην Ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και, τελικά, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια τη Δημοκρατία» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Χαιρετίζει την ιστορική καταδικαστική απόφαση για «τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης», όπως και τους χιλιάδες συγκεντρωμένους έξω από το Εφετείο Αθηνών.

«Χαιρετίζουμε την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Χαιρετίζουμε, ακόμα, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας. Το πλατύ δημοκρατικό ρεύμα που σχηματίστηκε σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τους χιλιάδες ακόμα πολίτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αποτελεί τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως είναι ευθύνη όλων να μη μολυνθεί ξανά η κοινωνία από το «φίδι του ναζισμού».

Tags:
δικαστήριο, δίκη, Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK