09:15 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Άμεση και καυστική ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος εν μέσω lockdown φέρεται να μετέβη σε άλλο σπίτι για φαγητό.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανήρτησε φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζεται να γευματίζει σε φιλικό σπίτι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας ωστόσο στο STAR, o επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι «Η συμμετοχή του (σ.σ. του Παύλου Πολάκη) στο γεύμα, αφού είχε κάνει το τεστ δεν είναι αρνητικό, το αρνητικό είναι η διαφήμιση, γιατί μπορεί να εκληφθεί ως προτροπή στους πολίτες», πυροδοτώντας έτσι την αιχμηρή αντίδραση της Πειραιώς.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, «τον κ. Τσίπρα δεν ενόχλησε η πράξη, αλλά η δημοσιοποίησή της», ενώ ο «ανεύθυνος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία προτρέπει: «Παρανομείτε αλλά στα κρυφά».

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη. Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίηση της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία καταλήγει: «Παρανομείτε αλλά στα κρυφά λέει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής» είχε υποστηρίξει νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Tags:
lockdown, καραντίνα, κορονοϊός, Αλέξης Τσίπρας, Παύλος Πολάκης, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK