03:30 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1830)
0 10
Βρείτε μας

Δεν μπορείς να ζητάς από τα πολιτικά κόμματα αν θέλουν lockdown όταν στην διαδρομή μέχρι το lockdown δεν μας ακούσατε ποτέ, είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για την πανδημία του κορονοϊού σημειώνοντας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ότι η ερώτηση για το αν επιθυμούμε lockdown ή όχι αποτελεί «ψευτοδίλημμα».

«Δεν μπορείς να ζητάς από τα πολιτικά κόμματα αν θέλουν lockdown όταν στην διαδρομή μέχρι το lockdown δεν μας ακούσατε ποτέ» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν ακούει κανέναν». Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε πως δεν είμαστε έτοιμοι να αντικρούσουμε το δεύτερο κύμα, εκφράζοντας τον φόβο ότι θα υπάρξει και τρίτο κύμα της πανδημίας.

Προχώρησε επίσης και σε μια παρατήρηση κατά την τοποθέτησή του αναφέροντας ότι δεν είναι ευγενικό, την ώρα που μιλάει κάποιος πολιτικός αρχηγός, οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να αποχωρούν. 

«Έχω πάει σε τρία κοινοβούλια του εξωτερικού και είδα ότι εκεί οι αντίπαλοι πολιτικοί αρχηγοί κάθονται και ακούνε τις ομιλίες» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τονίζοντας ότι όταν αυτό δε συμβαίνει, προσβάλουν τους ψηφοφόρους των κομμάτων αυτών.

Ωστόσο, στράφηκε και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ όπου τώρα «κουνά το δάχτυλο όταν πέντε χρόνια ως κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα».

Εν κατακλείδι, ο κ. Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι στη δευτερολογία του θα καταθέσει προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1830)
Tags:
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κυβέρνηση, Βουλή, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK